Redactie: Zwembad in Georgië verbiedt vrouwen die ongesteld zijn

In het Vake Swimming Pool and Fitness Club in Georgië is het voor vrouwen verboden om te zwemmen als ze ongesteld zijn. In de vrouwenkleedkamers hangt een bordje met een waarschuwing erop.

Een bezoeker van het zwembad die het bordje opmerkte plaatste de foto op Facebook en schreef daarbij: ‘’Realiseren jullie je überhaupt hoe beledigend dit is? En, aangezien we volgens jullie regels het zwembad vijf á zes dagen per maand niet mogen gebruiken, krijgen we dan ook een voordeligere prijs in vergelijking met de mannelijke bezoekers?”

Aan IVT News liet de sportschool weten dat het te maken heeft hygiëne. In het verleden zou een vrouw het zwembad bevuild hebben met haar menstruatiebloed.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.