Redactie: 15-jarige Ritesh R. en Ferdinand T. aangehouden

Bij een inval van de politie van Nickerie zijn twee personen op verdenking van drugshandel aangehouden. Het gaat om Ferdinand T. alias Lion, (55) en de 15-jarige Ritesh R. alias Bulu (vermoedelijk een salesman van Lion).

Bij de inval zijn in beslag genomen: 474 wikkels marihuana met een totaal gewicht van 1400 gram, 687 pitjes cocaïne met een totaal gewicht van ongeveer 360 gram, ongeveer vijftig gram hasj, weegschalen en verpakkingsmateriaal.

Het adres waar de politie binnenviel, staat bekend als een drugshol. Eerder dit jaar had de Narcotica Brigade hier een inval gepleegd. Er is toen geen drugs aangetroffen.

Beide drugsverdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Ritesh is ondergebracht in het Jeugdcellenhuis, meldt de politie Public Relations.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Bron: Starnieuws