Anoniem: Mijn broer is handtastelijk

Ik schrijf omdat ik een beetje door de war ben. Ik ben enigst meisje tussen drie broers. 2 kleinere en 1 oudere broer. Die heeft een andere vader. Mijn oudere broer Cleon heeft altijd bij zijn vader gewoond. Maar toen hij 16 was kwam hij bij ons in huis. Dat is ongeveer een jaar geleden.
[quads id=1]
Ik ben nu 15 jaar. Ik heet trouwens Elisa. Mijn broertjes zijn 7 en 5 dus er zit best wel wat leeftijdsverschil tussen ons. Maar dat is allemaal prima.

Onze vader en moeder werken allebei. Ik weet dat er wat problemen waren met de vader van Cleon en mijn vader. Hij was het er niet mee eens dat Cleon bij ons kwam wonen. Cleon is een probleem jongen. Hij wil niet naar school en hij heeft verkeerde vrienden. Op jonge leeftijd kwam hij al in aanraking met de politie. Ik weet ook dat hij stiekem rookt.

Op een dag kwam ik thuis en toen rook het hele balkon naar Djoko. Hij zat gewoon te roken met zijn vrienden terwijl die kleintjes ook thuis waren. Ik heb meteen mijn moeder gebeld. Ze deed eigenlijk niet veel maar ik vond het echt niet kunnen. Toen mijn vader thuiskwam heb ik gezegd wat er is gebeurd. Hij en Cleon hebben vreselijk ruzie gehad. Sindsdien is de sfeer veranderd in huis.

Cleon zoek steeds ruzie met me. Ook als hij met zijn vrienden is dan raakt hij me aan. Hij raakt mijn borsten aan en slaat op mijn billen. Hij is echt een vieze broer. Het roken gaat gewoon door. Ik zie wel dat hij niet meer in huis rookt maar hij ruikt elke dag naar Djonko. Mijn moeder beschermt hem. Omdat ze bang is dat mijn vader hem gaat straffen. Maar ik ben bang om nu alleen thuis te zijn met Cleon. Gisteren liep ik van de badkamer naar mijn kamer en toen probeerde hij mijn baddoek weg te trekken. Ik ben bang geworden van hem. Mijn moeder zegt dat ik me aanstel. Ik zei het haar meteen als er iets is gebeurd. Nu niet meer. Ze vindt dat ik zeur en dat ik niet met die rotzooi naar mijn vader moet gaan. Maar ik wil dit echt aan mijn vader vertellen. Hij moet het weten. Straks verkracht Cleon mij of 1 van zijn vrienden. Ik ben echt bang geworden. Moet ik anders naar de politie gaan?

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Het kan zijn dat u de schrijver en of andere personen in dezelfde positie kunt helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.