Redactie: 28 jarige Rohiet Bahadoer overleden

overleden Suriname

De 28 jarige Rohiet Bahadoer is na een verkeersongeval op woensdag 10 augustus in het ziekenhuis overleden.

De politie van Leiding deed na de melding van een verkeersongeval te Leiding 7B de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen zij de bromfietser liggend op het wegdek aan.

Onderzoek wees uit dat Rohiet over voornoemde weg reed komende vanuit de Commissaris Weythingweg richting Noordpolderdam. Op een bepaald moment moet de bromfietsketting zijn gesneden. Het achter wiel klemde met als gevolg de val van de bromfietser.

Per ontboden ambulance is Rohiet die niet aanspreekbaar was, afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Enkele uren daarna overleed hij in het ziekenhuis.

Het ontzielde lichaam is na afstemming afgestaan met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.

Met het overlijden van Rohiet is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 38.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.