Redactie: 20-jarige Kimberly S. vermoedelijk van Bosje brug gesprongen

Het ontzielde lichaam van een 20-jarige dame is vrijdagmorgen rond 09.00 uur aangespoeld bij Marina Doerga te Livorno. Uit bekomen informatie blijkt dat woensdagavond een vrouwspersoon van de Wijdenboschbrug is gesprongen.

Op de brug heeft de politie een bromfiets en de mobiele telefoon van het slachtoffer onbeheerd aangetroffen. Bij natrekking bij de politie van Nieuwe Haven blijkt dat het gaat om de 20-jarige Kimberly S.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.