Redactie: Vrouw van overleden Brian Doornkamp start fonds samen met Clyde Ford

Velen van ons zijn geschokt door het plotselinge overlijden van de krachtige Surinamer Brian Doornkamp.

Hij laat een vrouw en 2 kinderen achter. Ze leggen het niet bij de pakken neer en samen met goede vriend Clyde Ford besluiten ze een fonds te starten. Brian bekommerde zich vooral de laatste dagen van zijn leven over twee sporters. Het doel van het fonds is om alsnog de wens van Brian in vervulling te laten gaan. Hierbij de informatie en oproep die zijn vrouw Valerie op Facebook hebben geplaatst:

Lieve familie en vrienden van Brian en allen die het fijn vinden, na overleg met een hele goede vriend van Brian in Suriname, Clyde, ben ik tot de conclusie gekomen om in naam van Brian een fonds te starten in Suriname en dat voor de twee sporters waar hij de laatste dagen van zijn leven heel erg mee bezig was en er zijn dingen geweest die hem ook diep geraakt hebben, dus allen die graag een gebaar in de vorm van een bloemetje of iets dergelijks wilden opsturen, wil ik vragen om 1 van Brian zijn wensen alsnog in vervulling te helpen brengen, zijn hart lag voor een deel verpand in zijn geliefd land Suriname, ik stond er versteld van hoeveel hij erover te vertellen had ondanks hij er jaren niet meer geweest was…

Ik hoop dat een ieder hier begrip voor heeft en ook graag een donatie wil doen aan deze hardwerkende sporters die hun best doen ondanks de moeilijke situatie in het land.

Voor vragen mogen jullie contact opnemen met Doelbewuste Clyde Ford via het volgend telefoonnummer ? +597 8644627
Clyde maakt jullie verder wegwijs hierin.

Wij van Familienieuws, zullen zeker onze bijdrage leveren. U toch ook?

Het rest ons nog om Mevrouw Doornkamp, de kinderen en alle vrienden, familie en kennissen van Brian heel veel sterkte toe te wensen!

Rust zacht Brian, jouw stem zullen we nooit vergeten!

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Bron: Facebook