Redactie: Beschonken 38-jarige Vincent S. rijdt koe dood

koe Suriname

Het rijbewijs van de 38-jarige Vincent S. is op zaterdag 6 augustus door de politie van Coronie ingevorderd, nadat gebleken is dat hij onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer.

De autobestuurder reed in de avonduren over de Cocoslaan in het district. Op een onbewaakt moment raakte Vincent de controle over de besturing van het voertuig kwijt en raakte van de weg. Hij kwam in een weiland terecht en reed een koe aan om vervolgens tegen een kokosboom tot stilstand te komen.

De wetsdienaren die ter plaatse zijn geweest voor onderzoek, merkten op dat Vincent te diep in het glaasje had gekeken. Bij de blaastest blies Vincent 750 microgram per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Vincent is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij heengezonden. De eigenaar was genoodzaakt de koe uit zijn lijden te verlossen en het vlees te verkopen.

Het dossier wordt opgemaakt en opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.