Geslaagd – Angelique Echteld

“Geprezen zij de Here, want hij heeft gehoord mijn luide smekingen. De Here is mijn kracht en mijn schild; op hem vertrouwde mijn hart en ik werd geholpen. Daarom juicht mijn hart en loof ik hem met mijn lied.
-Psalm 28:6-7
Vol trots en blijdschap maken wij bekend dat op woensdag 10 augustus 2016
aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname is afgestudeerd.

Angelique D. Echteld

Zij verdedigde met success haar thesis getiteld: Onderzoek naar een effectieve kostenverbijzonderingsmethode voor de berekening van de kostprijs bij het beloodsen van zeeschepen door de MAS.
Zij verkreeg hiermee de titel van: Bachelor of Science in de Economie.
Wij wensen haar heel veel success in haar verdere carrière.

Namens:
Ouders: Roy Echteld en Letitia Lang.
Broertje: Alessandro Echteld.
Vriend, grootouders, tantes en ooms en overige familieleden.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.