Redactie: Steven a.k.a. I-tavesh dreigt met doodkappen moeder

bedreigd met de dood FamilieNieuws Suriname

De politie van Moengo heeft op woensdag 3 augustus Steven meer bekend als I-tavesh aangehouden voor bedreiging.

Na een telefonische melding dat een zoon tekeer ging met zijn moeder op een adres, werd de plaats aangedaan en een onderzoek ingesteld. Volgens verklaring van de moeder kregen haar zoon Steven een woordenwisseling met zijn zus. Hij maakte het huis vuil met maripa’s.

“Itavesh”, die een houwer bij zich had, bedreigde haar dood te zullen kappen als de politie wordt ingeschakeld en hem zal opsluiten.

De verdachte “Itavesh” werd aangehouden en bij zijn voorgeleiding ontkende hij zich schuldig te hebben gemaakt aan de bedreiging. Verder gaf hij aan dat hij een maand geleden in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) ter verpleging was opgenomen.

Aangezien de verdachte vermoedelijk een geestelijk gestoorde is en hij een gevaar vormt voor de gemeenschap werd hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.