Redactie: 58-jarige Henry Abdullah verdronken

De 58-jarige Henry Abdullah is op dinsdag 9 augustus in de Suriname rivier verdronken. De man was samen met vrienden afgereisd naar Atjoni met als eind bestemming Dantabai. De groep bestaande uit zes personen vonden geen boot om verder af te reizen naar Dantabai. Het gezelschap besloot te Atjoni hun dag door te brengen.

Henry begaf zich samen met twee kinderen in het water om een duikje te nemen. Op een bepaald moment verdween hij echter in de diepte. Reddingspogingen van de vrienden leverde niet het gewenste resultaat op.

De politie van Atjoni zet de zoekactie voort.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.