Redactie: 40 jarige dronken bestuurder Hemradj R. blaast 1140 microgram

De 40 jarige Hemradj R. veroorzaakte op zaterdag 6 augustus een aanrijding aan de Bomaweg.

Na de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s werd de plek aangedaan door de politie van Leiding. Het onderzoek wees uit dat beide autobestuurders reden over de Bomaweg en gaande richting Leiding. Op een bepaald moment wilde de voorrijder links afslaan. Bij het afremmen werd zijn auto van achteren aangereden door Hemradj. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Bij navraag naar de autobescheiden, bleek de veroorzaker onder invloed van alcohol te hebben deelgenomen aan het verkeer. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij blies 1140 microgram per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en heengezonden.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.