Redactie: 6 jaar voor Rudolf N. die zijn dochter bezwangerde

Zes jaar gevangenisstraf onder aftrek van de periode in voorarrest heeft rechter Siegline Wijnhard vrijdag opgelegd aan Rudolf N. wegens seksueel misbruik van zijn twee dochters. De oudste is hierdoor zwanger geraakt. Officier van justitie Claudia Bruining, had acht jaar onder aftrek geëist.

De man heeft vanaf zijn arrestatie het misbruik ontkend, maar ging uiteindelijk voor de rechter door de knieën toen hij met zijn dochters werd geconfronteerd. De man verklaarde tot zijn daad te zijn gekomen nadat Hij erachter kwam dat zijn jongste dochter van plan was het bed te delen met een jongen. Hij vond dat het voor haar beter zou zijn als ze met hem naar bed ging.

De zaak kwam aan het rollen toen de moeder op een dag vroeg thuis kwam en haar jongste dochter, alleen in ondergoed de slaapkamer in zag vluchten. Met veel moeite gelukte het haar de waarheid boven water te krijgen. De oudste dochter woont intussen niet meer thuis. Ze heeft een gezin gesticht. Zelf had ze niet verteld wat haar was overkomen.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
Bron: DWT