Dankbetuiging – Edith Dulder

Edith Elia Dulder

Paramaribo 5 juni 1937 – AZ te Paramaribo 17 juli 2016
De begrafenis vond plaats op 22 juli 2016
(RK begraafplaats)
Herinner mij
Maar niet in sombere dagen
Herinner mij
In de stralende zon
Hoe ik was toen ik nog alles kon.

Hierbij bedank ik u allen voor uw attentie, de troostrijke woorden en de vele grafstukken die wij mochten ontvangen bij het overlijden en de begrafenis van mijn moeder, schoonmoeder en oma Edith Dulder.

Wij komen woorden te kort en tranen overweldigen ons als wij de bemoedigende teksten lezen wat peetje voor ons allemaal betekende. Zonder anderen te kort te doen, willen wij in het bijzonder Eugene en Lena Dulder-Mijnals,de Dulders, de parochie assistenten die voor de H. communie zorgden en Helga Fredison en familie bedanken voor hun steun.
Het is nu zo stil in huis.

Op woensdag 10 augustus om 19.00u, in de Bonifaciuskerk ,
zal er een mis opgedragen worden voor peetjes ziele rust.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.