Anoniem: Hij heeft mij op straat gezet

anoniem Paramaribo

Ik ben Jolanda. Ik heb al 3 jaar een vriend. Zijn naam is Robbert. Robbert is 32 jaar en heeft mij een jaar geleden gevraagd om bij hem te wonen. Onze relatie was niet zo serieus in het begin want hij heeft een vrouw en kinderen in Nederland.
[quads id=1]
Ze zijn wel uit elkaar maar het contact met hun is wel goed. Ze weet niet dat ik bij Robbert woon want dan verslechtert het contact tussen hun dus ik hou mezelf op de achtergrond. Ik heb dat nooit erg gevonden want ik vind het belangrijk dat een vader goed contact heeft met zijn kinderen.


[quads id=1]
Vorige week zei Robbert me dat Lucia, zijn ex, en de kids naar Suriname komen op vakantie. En dat ze hier bij hem in huis willen wonen. Hij heeft me gevraagd om tijdelijk ergens anders te gaan wonen. Ik heb het geweigerd. Want het is toch zijn ex. Ik ben al meegaand genoeg geweest dus ik ga nu echt niet voor die drie weken mijn spullen uit huis halen en weer terugzetten na die 3 weken. We hadden ruzie erover maar ik dacht dat hij het wel begreep. Ik was uitgesproken.

Toen ik de volgende dag thuis kwam van het werk zaten al mijn spullen in de hal. Robbert heeft me gezegd dat ik al mijn kleren mee moest nemen en weg moest gaan. Zo trots dat ik ben belde ik een taxi en ben ik weggegaan. Naar mijn zus. Het is nu een week verder en dat ding zit mij zo dwars. We hebben wel gesproken en hij zegt dat het hem spijt dat hij me zo hardhandig uit huis heeft gezet. Maar hij moest het doen omdat zijn familie morgen komt. Hij heeft me gezegd dat ik de komende drie weken geen contact moet maken want hij gaat druk zijn met zijn kinderen. Na de drie weken mag ik weer met mijn spullen komen en bij hem wonen.
[quads id=1]
Ik ben akkoord gegaan maar ik ben zo boos van binnen. Als ik een eigen huis had was ik nooit akkoord gegaan. Ik voel me zo gebruikt. Hoe kan hij me op deze manier behandelen? Hij zegt dat hij van me houdt en dat ik de enige ben, maar ik twijfel nu echt wel. Wat voor relatie zal hij met zijn ex hebben? Waarom moest onze relatie al die tijd stil gehouden worden voor haar? En what about zijn familie? Hij gaat lekker gezellig met zijn familie, de kinderen en zijn ex buiten de stad. Ik ben ook vreselijk jaloers. Misschien is dat het wel. Heb ik recht om jaloers te zijn?

Ik sta op het punt om morgenavond gewoon langs te gaan en kennis te gaan maken met zijn ‘gezinnetje’. Maar ik weet zeker dat dat het eind gaat zijn van onze relatie. Zal ik dat doen? Hoe zouden jullie dit aanpakken? Ik moet wel zeggen dat we verder een hele leuke relatie hebben en dat ik voordat dit gebeurde nooit maar dan ook nooit eerder iets van hem niet vertrouwde.
[quads id=1]
Zouden jullie bij hem weggaan? Of moet ik hem gewoon vertrouwen en geduld hebben?
Ik ben benieuwd wat jullie mening is.

Groetjes,
Jolanda

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Het kan zijn dat u de schrijver en of andere personen in dezelfde positie kunt helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.