Redactie: Jaloerse vrouw opgesloten voor mishandeling met bierfles

club Paramaribo

Fles

De 23-jarige Milissa K. alias “Oslyn” is op maandag 1 augustus aangehouden door de politie van Moengo voor mishandeling.
[quads id=1]
De vrouw heeft in de maand juli haar rivaal verwond met een kapotte bierfles. Oslyn was samen met haar vriend Sylvano naar een verjaardagsfeest in een dorp dichtbij het bauxiet stadje Moengo. Sylvano kwam een andere dame tegen op het feestje waarmee hij stond te praten.

Zonder na te denken over het gevaar van haar handelen, voegde Oslyn zich in het gesprek. Zij wilde gelijk weten waarover er gesproken werd. De vrouw greep een bierfles dat zij op de grond vond, brak die en bracht de dame verwondingen toe aan het lichaam.

Het slachtoffer heeft snijwonden opgelopen aan haar hoofd, rechter schouder en rechter oorlel. Zij is middels een uitgeschreven geneeskundige verklaring naar de plaatselijke arts verwezen voor medische behandeling.
[quads id=1]
Na meerdere malen te zijn opgespoord door de wetsdienaren is Oslyn maandag aangetroffen en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte gratis verblijf aangeboden in het vrouwen cellenhuis te Geyersvlijt.

Bron: KPS
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.