Redactie: 30-jarige Moekish Sewdoelare pleegt zelfmoord om vrouw

De 30-jarige Moekish Sewdoelare heeft op donderdag 4 augustus in het district Nickerie zelfmoord gepleegd, nadat hij zijn vrouw heeft verwond met een scherp voorwerp.

De man en zijn vrouw hadden geruime tijd problemen in de relatiesfeer waarbij de vrouw besloo de woning van de man te verlaten. Zij vertrok enkele dagen terug en nam elders haar intrek.

Volgens het voorlopige onderzoek heeft de man het huidige adres van de vrouw aangedaan en verzocht haar met hem mee te gaan. De vrouw weigerde. Moekesh haalde een mes te voorschijn en bewerkte de vrouw in haar borststreek en keel. De jongedame pakte op gegeven moment het mes vast met als gevolg dat zij ook snij wonden heeft opgelopen in de handpalmen.

Na de daad te hebben gepleegd nam hij een verdelgingsmiddel in.

De wetsdienaren die ter plaatse verschenen voor onderzoek schakelde de ambulance in. Het slachtoffer is afgevoerd naar het Streek Ziekenhuis van Nickerie. Er is operatief ingegrepen door de behandelende arts. De man is met de prowagen afgevoerd.

De regio commandant Wiedjaikoemar Oedith heeft het slachtoffer een bezoek gebracht in het ziekenhuis en geeft mee dat haar toestand stabiel is. Zij is ook aanspreekbaar.

De dader is in de vroege ochtend van vrijdag 5 augustus overleden in het ziekenhuis.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.