Redactie: August Olf overleden na beroving

De 89-jarige August Olf is op dinsdag 2 augustus in het Academisch Ziekenhuis overleden. De bejaarde die alleen woonde, werd in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 juli in zijn woning overvallen door criminelen. Hij werd daarbij mishandeld en gekneveld achter gelaten. De criminelen gingen van door met SRD 400 en een televisie toestel.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar hij in de ziekeninrichting werd opgenomen.

Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.