Redactie: Artiest Fantan Mojah aangehouden

De reggae-artiest Fantan Mojah is dinsdagochtend aangehouden door de politie van Uitvlugt. Dit geval wordt door de politie bevestigd.

Er is aangifte tegen hem gedaan wegens verduistering, echter is dat niet bewezen aangezien de zaak kort hierna is ingetrokken. De betrokkene verklaart dat het gebaseerd is op miscommunicatie tussen beide partijen. Volgens de politie is de zaak afgehandeld.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Bron DWT