Redactie: Aniel Binda gedood door labaria

De 39-jarige Aniel Binda is gedood door een labaria. Dit geval deed zich voor te Tijgerkreek in het district Saramacca.

Hij werd rond 20.00 uur in de nacht gebeten door de giftige slang die op het erf was. De familie heeft Aniel snel naar de poli gebracht. Daar aangekomen constateerde de arts dat Aniel reeds het leven had gelaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.