Redactie: 1,5 miljoen euro in beslag genomen op Schiphol

euro Suriname

Bij witwasonderzoeken op Schiphol is bijna 1,5 miljoen euro aan contanten in beslag genomen. Sinds juni lopen er meerdere onderzoeken op de luchthaven. Ten minste vijf verdachten moeten zich voor de rechter verantwoorden, laat het Nederlands Openbaar Ministerie vandaag weten.

Een Colombiaanse moeder en zoon hebben samen 300.000 euro hadden ingeslikt. Ze waren op weg naar Colombia. Ook twee vrouwen uit Litouwen zijn betrapt met bijna een half miljoen euro verstopt in vier spuitbussen. Zij wilden naar Ecuador reizen.

Een piloot van een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij had een koffer bij zich met daarin bijna 475.000 euro, verstopt in een verborgen compartiment.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.