Redactie: Soendergamaperkash Jagroep overleden

De 49-jarige bromfietser Soendergamaperkash Jagroep is op zondag 31 juli in het ziekenhuis overleden na een verkeersongeval. De man viel eerder op de dag van zijn bromfiets.

De politie van Leiding kreeg van een voorbij rijdende politieman de melding dat een bromfietser en de duorijder waren gevallen van hun bromfiets aan de Sathoeweg. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer Soendergamaperkash was niet aanspreekbaar.

Uit onderzoek is gebleken dat de bromfietser en zijn wederhelft over het oostelijke rijwielpad van de Sahtoeweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de rotonde aan de Commissaris Weytingweg en gaande naar de brug. Op een bepaald moment moet het slachtoffer met het voorwiel van de bromfiets tegen een betonnen verkeersgeleider zijn aangekomen. Hierdoor kwamen zij te vallen op het wegdek. Beide personen liepen letsels op.

De slachtoffers werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Soendergamaperkash werd ter verpleging opgenomen. Hij kwam kort daarna in de ziekeninrichting te overlijden.

Met de dood van dit slachtoffer is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 36.

De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.