Redactie: 44-jarige Esselien Kiene overleden

Meer informatie over de dood van Esselien Kiene.

De politie van Nickerie heeft op zaterdag 30 juli het levenloos lichaam van de 44-jarige Esselien Kiene aangetroffen op een adres in het ressort.

De wetsdienaren kregen een telefonische melding dat een vrouw roerloos met verwondingen in haar bed lag. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van Esselien met een barst wond op het hoofd aangetroffen. In de directe omgeving is een moker besmeurd met bloed in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer middels een hard voorwerp slagen op haar hoofd is toegebracht.

Esselien moet enkele dagen geleden met haar jongere zus naar Nickerie zijn vertrokken. Daags daarna deed R.K., ex-vriend van de jongere zus het adres aan. De jongere zus die niets van hem wilde weten, verliet het adres en liet haar vierjarig kind met haar zus achter.

Het slachtoffer moet zaterdag morgen in haar slaap om het leven zijn omgebracht. Het voorlopige onderzoek heeft R.K. als verdachte in beeld gebracht. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.

Het ontzielde lichaam van Esselien is voor obductie in beslag genomen. De recherche van Regio West en de Forensische Opsporing zijn belast met het onderzoek.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.