Anoniem: Zwanger van mijn arts

Ik ben Lucy, ik wil uiterst anoniem blijven Familienieuws want ik loop met een heel groot geheim. Ik ben namelijk zwanger van mijn huisarts. Eigenlijk is er niets aan de hand want we zijn beiden volwassen dus er is niets strafbaars gebeurd. Er is wel 1 probleem. We hebben beiden een relatie.
[quads id=1]
Ikzelf ben een zelfstandige vrouw van 42 jaar. Ik ben ongeveer 6 jaar geleden weer teruggekomen naar Suriname. Ik heb bijna 30 jaar in Nederland gewoond. Ik heb nog geen kinderen. Mijn vriend en ik wilde wel maar het was nog niet gelukt. Mijn vriend Urrel heeft wel al 2 kids uit zijn vorige huwelijk. Ik heb mijn eigen huis, hij heeft zijn eigen huis dus in feite zijn we aan het daten. Al 4 jaar. Maar de afgelopen 6 maanden is het op een laag pitje. We zien elkaar zelden. Dus gemeenschap hadden we ook maar zelden. Dat komt door mijn relatie met Jack. Mijn huisarts.
[quads id=1]
Jack is eigenlijk onze bedrijfsarts. Maar ook mijn vaste huisarts sinds ik terug ben in Suriname. Ik heb toevallig ook samen met hem op school gezeten en ken hem en zijn ex-vrouw heel goed. Ook hij heeft tegenwoordig een latrelatie met een Braziliaanse dame. Ook niet echt serieus (dacht ik). Volgens mij is ze gewoon met hem om zijn geld. Maar sinds het begin van dit jaar zijn we meer dan vrienden. We zijn naar elkaar toegegroeid omdat we samen aan een project werkte.

We hebben het wel altijd met condoom gedaan in het begin, maar op de 1 of andere manier is toch het condoom een paar keer gescheurd. Uit voorzorgmaatregel hebben we direct een test gedaan. Vooral ik was bang want ik mag niet discrimineren maar ik vertrouw vooral zijn Brasjong meid niet zo. Maar goed niets aan de hand. Sindsdien gebruiken we ook niets meer. Ik ging ervan uit dat ik toch niet zwanger kon worden. En mocht ik dat wel worden dan was dat mijn zegen.

Een tijdje voelde ik me niet goed. Het was Jack ook opgevallen dat er iets met mij aan de hand was. Hij vond mijn lichaam zo anders. Jack vroeg me wanneer mijn laatste menstruatie was. Ik had geen idee want mijn menstruatie was al zo onregelmatig. Samen kochten we een test en deed ik die test. Dat was vorige week. De test was positief!
[quads id=1]
Ik ben zwanger. De schok van mijn leven. Ik dacht nooit meer kinderen te krijgen. Dus in principe ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat Jack ook blij zou zijn. Ik ben niet zo een naïeve vrouw hoor die verwacht dat hij zijn relatie zou verbreken voor mij maar ik had niet verwacht dat hij me zou vragen om een abortus te doen. Dat heeft hij dus gedaan. Hij zei ook dat hij niet zomaar law law kinderen wilde op aarde. Plus zijn vriendin was ook al zwanger. Dat heeft mij zo geschokt, dat ik direct afstand van hem heb genomen. Ik had geen idee dat zijn relatie met haar echt serieus was. Om het geheel af te sluiten heb ik hem gezegd dat ik mijn menstruatie heb gekregen en niets meer van hem wil horen.
[quads id=1]
Maar goed, nu heb ik Urrel nog. Urrel ziet nog steeds toekomst in onze relatie. Hij houdt van mij. Maar als ik hem vertel van die zwangerschap en mijn relatie met Jack breekt hij mijn beide benen en die van Jack. Inmiddels ben ik al 3 maanden zwanger. Ik kan het nog wel een paar maanden verschuilen. Ik overweeg om opnieuw te beginnen in Nederland. Met mijn opleiding vind ik zo een baan. Ik wil graag mijn kindje krijgen in alle rust. Hulp van Jack hoef ik niet te verwachten dat heb ik ook niet nodig, maar pas als ik zeker weet dat de baby van Urrel is kan ik het hem vertellen. Wat een dilemma en een problemen heb ik me op mijn hals gehaald. Maar diep in mijn hart ben ik toch zo gelukkig.

Van Urrel ben ik nooit zwanger geraakt in die jaren dat ik hem ken. Ik weet bijna zeker dat de baby van mijn huisarts is. Mijn huisarts waar ik niets meer mee te maken wil hebben. Ik weet dat ik fout ben geweest maar wat is jullie advies naar mij toe? Moet ik het ze vertellen of wachten en weggaan? Weghalen ga ik absoluut niet doen, want weet je. De baby is van mij. En ook al heb ik het misschien gekregen van iemand die al een relatie heeft. Het blijft MIJN baby.

Bedankt Familienieuws dat ik mijn verhaal mocht delen!

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.