Redactie: Mahesh H. staat terecht voor moord op zijn buitenvrouw Naomie Dhanradj

Mahesh H. staat terecht voor moord op zijn vriendin Naomie Dhanradj (32) met wie hij een buitenechtelijke relatie had. Na het feit gepleegd te hebben, zou de verdachte het ontzielde lichaam op zijn achtererf begraven hebben.

[quads id=1]

Dit gebeurde afgelopen april. De verdachte verscheen voor de rechtbank, maar deze zaak is uitgesteld naar de zitting van 6 oktober, na het reces.

(Foto: De plaats waar hij Naomi begraven had)

Mahesh H. wordt bijgestaan door advocaat Georgette Leter. Zij moet het dossier nog grondig doornemen. Ook wil zij een psychologisch en psychiatrisch rapport van haar cliënt opvragen.

[quads id=1]

De verdachte had een relatie met het slachtoffer. Vermoedelijk hadden zij ruzie op die bewuste dag. Hij had haar mishandeld en daarna vermoord in Commewijne. Hij reed met het ontzielde lichaam naar zijn woning aan de Rijsdijkweg en begroef haar op het achtererf.

Zijn echtgenote zag de man vreemde handelingen plegen en schakelde de politie in. Daarna heeft de man aanwijzingen gedaan en het ontzielde lichaam werd toen opgegraven.

[quads id=1]

*
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.