Redactie: 25-jarige Burney A. bedreigt zijn moeder om een tientje

De 25-jarige Burney A. meer bekend als “Rediman” is op zondag 31 juli door de politie van Moengo aangehouden.

Rediman had kort tevoren zijn moeder met de dood bedreigd. De verdachte heeft in zijn agressieve bui ook een voordeur van zijn ouderlijke woning vernield. De wetsdienaren deden na de melding dat een man tekeer ging, het adres aan voor onderzoek.

Volgens het onderzoek is gebleken dat Rediman zijn moeder SRD 10 vroeg om eten te kopen. De moeder weigerde en hij werd boos.

De agressieve zoon was in het vorig jaar reeds door de politie voor mishandeling van zijn moeder in verzekering gesteld.

Rediman werd voorgeleid en heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is aan hem gratis loge geboden in het cellenhuis.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.