Redactie: Felicia Melvin krijgt hulp voor baby met hersentumor

Stichting 1 voor 12 heeft het op zich genomen om hulp te zoeken voor de behandeling van een kind van 18 maanden met een hersentumor. Het kind is in Suriname geboren, maar zijn Surinaamse vader accepteerde het niet. Hierdoor moest de moeder terug naar Guyana.

Louis Vismale, voorzitter van de Stichting 1 voor 12 heeft na het dossier bekeken te hebben, contact gemaakt specialist H. Kort en de vliegmaatschappij Blue Wing. De neurochirurg heeft besloten het kind te behandelen, terwijl directeur Amichand Jhauw besloten heeft om de moeder, begeleider en het kind een retourticket aan te bieden, zodat ze naar Suriname kunnen voor de medische behandeling.

Moeder Felicia Melvin heeft uitgelegd aan Vismale dat haar zoon niet in Guyana behandeld kan worden. Artsen hebben de moeder verwezen naar specialisten in Trinidad & Tobago. Er is US$ 60.000 nodig voor de behandeling in Trinidad. Dit geld kan niet opgebracht worden door de moeder. Zij werd door iemand verwezen naar 1 voor 12 voor hulp.

Vismale is de specialist en Jhauw dankbaar voor de hulp aan de mensen in nood. Hij is blij dat er mensen zijn die bereid zijn om personen die in ernstige nood verkeren te helpen.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.