Redactie: 63-jarige Lalbihari R. stapt dronken achter het stuur

politie Suriname

De 63-jarige Lalbihari R. veroorzaakte op maandag 25 juli een aanrijding aan de Kwattaweg.

Via de Centrale Meldkamer werd de melding van een aanrijding tussen twee voertuigen doorgespeeld aan de politie van Kwatta. De wetsdienaren troffen bij aankomst op de plek partijen aan.

Uit het onderzoek is komen vast te staan dat Lalbiharie met een hoge snelheid uit een inrit kwam en niet lette op het verkeer op de doorgaande weg. Hij reed daardoor een ander voertuig aan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

De politie merkte verder op dat de veroorzaker van de aanrijding te diep in het glaasje had gekeken. Hij werd voor een blaastest overgebracht naar het politiebureau, maar was niet in staat te blazen.

Lalbiharie weigerde mee te werken aan een bloedtest. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Hij werd ter ontnuchtering opgehouden. Na te zijn voorgeleid is hij heengezonden. Het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.