Redactie: Chietra Bahora maakt 10 gezinnen blij in Saramacca

Charity Queen, Chietra Bahora uit Almere is in juni in Rijswijk, Nederland, gekozen tot Charity Queen. Zij is gehuldigd als de first runner up bij de Indian Beauty Queen verkiezing.

De 36-jarige Almeerse schone was één van de tien finalisten van de Mrs. verkiezing Indian Beauty Queen The Netherlands. Zij heeft een bezoek gebracht aan Suriname en heeft verschillende projecten gedaan.
Mijn laatste werkdag was erg bijzonder. Ik heb gedurende mijn bezoek in Suriname ook Surinamers weten te motiveren die aan mijn laatste project dan ook hebben meegedaan, vertelt de Charity Queen. Ik ben random gaan rijden richting Koewarasang en Saramacca en ben gestopt langs huizen waarvan ik dacht dat die zeker een voedselpakket konden gebruiken. Het pakket bestond uit: een teil, suiker, zout, aardappelen, uien en olie. Mijn dank gaat uit naar Charoe Sanjay, Tante Moenie, Tante Sherien, Double D Appartments en Binda Mall. Zij hebben allen een steentje bijgedragen aan dit project, aldus Chietra. Chietra is al bezig met haar volgende project. Een school in Nederland wil 200 stoelen en tafels doneren aan scholen in Suriname.

Chietra zoekt naar mensen die kunnen helpen met de inklaring en verscheping van de container naar Suriname.

Bron: DBS

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.