Redactie: 73-jarige Soeroedjdew F. rijdt dronken tegen mast

politie Suriname

Het rijbewijs van Soeroedjdew F. (73) is door de politie van Kwatta ingevorderd.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van een verkeersongeval aan de Kwattaweg.

Daar aangekomen bleek uit het onderzoek dat de autobestuurder reed over de Kwattaweg. Door tot nog toe onbekende redenen verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en ramde een elektrische mast die in tweeën brak. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig bleek de chauffeur onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Bij een blaastest blies hij 850 microgram per liter uitgeademde lucht.

Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.