Redactie: Politie schiet gericht op Jordan P.

pistool Paramaribo

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft in verband met de criminaliteitsbestrijding de surveillance in haar verzorgingsgebied verhoogd.

Tijdens surveillance in de vroege ochtend van dinsdag 26 juli signaleerden de wetsdienaren twee verdachte figuren op de hoek van de Saramacca- en de Prinsenstraat.

De wetsdienaren stopten het voertuig en liep 1 van ze naar het tweetal om hen aan te zeggen de hoek te verlaten. De 32-jarige Angelo K. die een bekende van de politie is, rende weg.

Zijn kompaan Jordan P. (21) rende op de politieambtenaar af met zijn hand in een tas die hij bij zich droeg. De politieman die achteruit ging om te voorkomen dat Jordan hem zou verwonden, stuitte tegen het politievoertuig op. Hij sommeerde de jongenman hem niet dichterbij te naderen waaraan de man geen gehoor gaf. Waarschuwingsschoten brachten hem niet tot andere gedachten. De politie was genoodzaakt gericht te schieten, waardoor hij in zijn linker dijbeen is geraakt.

Per ontboden ambulance is Jordan afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis en ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.