Oproep: Politie kan de dode vrouw van vanmorgen nog niet identificeren

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft op donderdag 28 juli het levenloze lichaam van een jonge vrouw van wie de identiteit onbekend is aan de Zwartenhovenbrugstraat aangetroffen.

Na een telefonische melding dat een vrouw in bewusteloze toestand ligt langs de straat, is de plek aangedaan voor onderzoek. De politie trof de vrouw met ontbloot bovenlijf aan en schakelde de ambulance in.

Het ambulance personeel kon geen teken van leven waarnemen. De diverse instanties werden vervolgens ingeschakeld. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van geweld aangetroffen op het lichaam.

Op camera beelden is te zien dat de vrouw volledig gekleed was. Op een bepaald moment verkeerde zij vermoedelijk in een bepaalde gemoedstoestand, waardoor zij haar kleren uittrok.

Ze ging gekleed in een zwarte jeans lange broek en een gebloemde blouse met verschillende kleuren. De vrouw is van het gemengd ras en heeft een geschatte leeftijd van tussen de 30 en 40 jaar. Ze is ongeveer 1.60 meter lang en is bruin van kleur. Verder had ze zwarte slippers aan. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie.

Familieleden of zij die denken deze vrouw te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie op de telefoonnummers 403101 of 401111 of via de Centrale Meldkamer op het nummer 115.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.