Redactie: Rayen B. ontvoerde zijn 17-jarige exvriendin

Rayen B. is op zondag 24 juli door de politie van Saramacca in de kraag gevat. Deze verdachte ontvoerde in de middag zijn 17-jarige ex vriendin. Het slachtoffer bevond zich op haar woonadres.

De moeder van het meisje deed in de vooravond aangifte van ontvoering op het politiebureau tegen Rayen. Terwijl de moeder de aangifte deed, kreeg zij een sms bericht van haar dochter dat zij zich ergens op een adres te Coronie bevond. De exacte locatie kon zij wel niet aangeven.

De politie speelde gelijk in op dit sms bericht en stelde een onderzoek in. Verschillende locaties werden aangedaan zonder het gewenste resultaat. Toen Rayen van derden begreep dat de politie naar hem op zoek was, bracht hij het meisje naar het politiebureau. De verdachte werd terstond door de wetsdienaren in de kraag gevat.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ontvoerder gratis loge geboden in het cellenhuis.

Deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.