Redactie: 29-jarige voetballer Kelvin Apasie overleden

Het ontzielde lichaam van Kelvin Apasie (29), ook bekend als de voetballer ‘Kelly Blaai’ is dinsdagavond rond 22.00 uur geborgen in Wageningen. Een groep mensen was sinds zondag bezig met een zoekactie. Apasie was speler van De Ster, kampioen van Nickerie.

Apasie was zondag na een potje voetballen met vrienden gaan zwemmen in de Nickerierivier, bij de Ingi Broki in Wageningen. Hij verdween op gegeven moment in de diepte. Zoekacties leverden tot gisteravond niets op.

Starnieuws verneemt dat het lichaam in beslag is genomen voor obductie.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.