Redactie: Denny Moore overleden

De politie van Waldeck heeft op dinsdag 26 juli het lijk van de 31-jarige Denny Moore uit de Nickerie rivier opgevist.

Een groep van acht mannen, waaronder het slachtoffer vertrokken op zondag 24 juli naar de Nickerie rivier voor het vangen van krabben. Tijdens de oversteek kapseisde de boot door de zware stroming en golfslag in de buurt van de Nickerie Beton Industrie (N.B.I.). De mannen kwamen in het water terecht. Denny verdween in de diepte en verdronk.

(Foto: Actionnieuws Suriname: Danny samen met zijn dochtertje)
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.