Redactie: Steekpartij op een KLM vlucht

KLM vakantie Suriname

Een co-piloot van de KLM is aan het begin van di jaar tijdens een vlucht naar Peking gestoken door een verwarde Chinees aan boord van de vlucht KL897 vanuit Amsterdam. De man is overmeesterd door onder meer mede-passagiers.

De passagier stak wild om zich heen met een mes of een gebroken glas, waarbij de KLM’er licht gewond raakte.

„Die Chinees was ineens bij de cockpit terechtgekomen en daar in gevecht geraakt”, vertelt een geschrokken Nederlandse inzittende. „Het was een beangstigende situatie. De gek is zelf ook gewond geraakt en door passagiers en bemanning tegen de grond gewerkt. Daarna is hij geboeid vastgezet in een stoel tot het eind van de vlucht.”

„Ons personeel heeft snel en adequaat ingegrepen toen het met deze man misging”, bevestigt een KLM-directiewoordvoerder het steekincident. „De vliegveiligheid is niet in gevaar geweest en het vliegtuig is zonder problemen in Peking geland.”

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.