Redactie: Kelvin Apasie vermoedelijk verdronken

De voetballer, ook wel bekend als  Kelly Blaai van Wageningen, is gistermiddag verdwenen in de Nickerierivier. Hij was samen met vrienden aan het zwemmen en op een gegeven moment schreeuwde hij om hulp, de overige vrienden dachten dat het een grap was. Zulke grappen heeft hij in het verleden al uitgehaald..

(foto Facebook)

Hij is in de diepte verdwenen. En nog niet gevonden. De bewoners van Wageningen zijn bezig met een zoektocht. Kelly is voetballer van de Ster
afz v.m.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.