Anoniem: Mijn Ciriel doet het met Jolanda

Ik ben Lucy, ik ben al 10 jaar met Ciriel. Onze relatie is altijd goed geweest. Ciriel is echt mijn maatje. We hebben een zoontje van 10 jaar. Vorig jaar heb ik een miskraam gehad. We probeerden al heel lang voor een meisje. Dat was een hele moeilijke periode in ons leven. Maar samen zijn we er uitgekomen. We zijn ook veel sterker geworden daardoor. Tenminste dat dacht ik.
Vorige week moest ik iets opzoeken in de computer van Ciriel en toevallig stond zijn mail open. Ik besloot om eens door zijn mail te gaan. Zomaar zonder enige aanleiding. Ik zag allemaal berichten van ene Jolanda. Dat is een dame van zijn werk. Ik ken haar en ik heb haar ook vaker ontmoet. Eigenlijk een hele leuke spontane meid. Een slanke blakka meid. Ik opende gewoon uit nieuwsgierheid een mailtje van haar.

Dit las ik: “Ciriel, je bent het allerlekkerste dat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen in mijn leven. Ik laat je nooit meer gaan. Liefs, jouw Lannie. Alleen de jouwe” Als ik niet op een stoel zat was ik flauwgevallen. Ik kon het niet geloven. Maar ik opende andere mails van haar en uit alle mailtjes bleek dat ze een verhouding hebben. En niet vandaag pas. Nee, de mailtjes gaan zeker 4 jaren terug. Al zo lang doen ze het.

Toen kwam ik een mail tegen met als onderwerp: Vakantie foto’s. Die heb ik geopend. Familienieuws, ik weet niet of ik bepaalde woorden mag gebruiken. Maar ik ben foto’s tegengekomen met lichaamsdelen in lichaamsdelen en foto’s van mijn Ciriel having sex on the beach met zijn Lannie. Op vakantie in Costa Rica waar hij zgn voor het werk naartoe moest. Ik heb alle mailtjes en foto’s bewaard.

De hele week heb ik niets gezegd. Ik ben ziek thuis van het werk. Ciriel heeft geen idee wat er met me aan de hand is. Ik heb gezegd dat ik griep heb. Er gaan allerlei gedachten door me heen. Ik wil hem vermoorden, ik wil zelf doodgaan. Ik wil haar ogen eruit prikken. Die slet die gewoon met mij praat terwijl ai naai mie mang! Maar weet u, ze zijn het niet waard. Ik ben een rustig type, ik heb nooit zo gedacht. Ze hebben me echt beet. Die domme Lucy, toch?

Het meeste verdriet heb ik om me jongen. Hij houdt zo van die vader. Ik kan niet weggaan om hem. Ciriel is een leuke vader en ook een leuke man. Ik kan niet geloven dat hij zo tegen me liegt. Is God heeft me gestuurd om in zijn email te gaan. Want als iemand me had gezegd zou ik die persoon wegjagen om zijn leugens.

Als ik mijn ogen dichtdoe zie ik mijn man met een andere vrouw. Het is zwaar hoor, echt zwaar. Ik eet niet, ik drink niet. Ik ben flauw. Maar ik ga hem moeten zeggen dat ik het weet. Mijn God, wat als hij zegt dat hij van haar houdt en met haar verder wil? 4 jaar is geen 4 dagen.  Ik ben niet klaar om hem te laten gaan. Jullie gaan zeggen dat ik dom ben maar echte ik kan me een leven zonder hem niet voorstellen. Hoe moet ik verder leven zonder hem. Was ik maar nooit gaan zoeken in zijn email. 10 jaar heb ik deze man gegeven. Waarom zijn mensen zo? Kunnen jullie mij dat uitleggen. Wat heb ik verkeerd gedaan dat ik dit moet verdienen?
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.