Redactie: Horty De Bruin overleden

overleden Suriname

Inmiddels is de identiteit van de man, die gisteren dood aangetroffen werd in zijn auto, bekend. De politie van Santo Boma heeft op vrijdag 22 juli het ontzielde lichaam van de 69-jarige Horty De Bruin in zijn voertuig op een adres in het ressort aangetroffen.

Na de melding via de Centrale Meldkamer dat een manspersoon in een voertuig is en geen teken van leven vertoonde, werd het adres aangedaan. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de chauffeur van Horty hem zou ophalen. Hij trof het levenloze lichaam van de man in het voertuig aan en schakelde de politie in. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.

 

Het onderzoek wordt in samenwerking met de Forensische Opsporing voortgezet.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.