Redactie: Echtgenoot verdacht van moord op 33-jarige Giavannea Singotani gehuwd Setroredjo

De politie van Lelydorp trof in de vroege morgen van vrijdag 22 juli het levenloze lichaam van de 33-jarige Giavannea Singotani gehuwd Setroredjo aan op een adres in het ressort.

(Foto: Facebook)

Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding van een diefstal middels geweldpleging op dat adres.

Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de man des huizes met zijn drie kinderen en enkele familieleden aan. De echtgenoot die volgens zijn verklaring in een andere vertrek sliep, verklaarde aan de politie dat hij drie manspersonen in een auto die in de inrit was geparkeerd, zag wegrijden.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen. De afdeling Forensische Opsporing is belast met het sporen onderzoek.

Inmiddels is de echtgenoot van het slachtoffer aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat hij meer van de dood van zijn echtegenote moet afweten. Afdeling Kapitale Delicten onderzoek deze zaak verder.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.