Redactie: Agent Ronny Gopal krijgt 16 jaar voor moord op Denice Kromowirjo

De 33-jarige politieman Ronny Gopal is door de rechter gisteren veroordeeld tot zestien jaar gevangenisstraf, na een eis van achttien jaar. Hij heeft toegegeven zijn 30-jarige vriendin Denice. eind augustus of begin september vorig jaar van het leven te hebben beroofd in hun woning te Munder.

Dat gebeurde door wurging na een uit de hand gelopen ruzie. Enkele uren later, ’s avonds, had hij met twee collega’s gebarbecued, terwijl hij het lijk in huis verborgen had en probeerde met geurmiddelen de lijkgeur te onderdrukken. Tijdens het barbecuen vroeg hij enkele keren aan zijn gasten of ze niets vreemds roken.

Enkele dagen nadat hij de vrouw om het leven had gebracht kreeg de politie een melding binnen over een mogelijk geval van zelfmoord. Ronny werd niet ver van zijn woning gevonden en vertelde collega’s die hem troffen wat hij gedaan had. Intussen had hij een zelfmoordpoging ondernomen.

De agent is volgens de pschychiater progressief depressief en heeft moeite met het beheersen van zijn agressie, hij heeft ook gepoogd zelfmoord te plegen. Hij was al voordat hij zijn vriendin van hert leven beroofd had door de dienstleiding ontwapend.

Bron: DWT

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.