Anoniem: Ik wraak op mijn zusje om haar relatie

zusje Paramaribo

Ik ben Jolanda ik woon samen met mijn zusje in een huurhuis. Mijn zusje Ashley van pas 17 heeft een relatie met een jongen Ray. Ray is 21 jaar. Hij is zo jaloers dat mijn zusje helemaal niets meer kan en mag doen. Ashley op haar beurt is zo lui dat ze ook niets doet hier in huis. Het enige dat ze kan is slapen en uitgaan.
Wanneer ik van les kom moet ik elke dag staan koken voor ons. En eind van de maand moet ik ook nog alleen voor de kosten opdraaien. We wonen nu al twee jaar zo, dus ik heb er nu een punt achter gezet! Ik heb haar gezegd dat ze mijn eten niet meer moet aanraken. Ze is overal gaan klagen. Iedereen komt mij nu zeggen dat ik slechte manieren heb. Maar ik zie het als een maatregel. Ze moet gewoon veranderen. Dan mag ze weer mee-eten.

Ze ziet me niet als haar zus. Soms staan zij en die vriend van d’r me vies en vuil uit te schelden. Ik heb ook een vriend. En mevrouwtje houdt mijn vriend in vijandschap, zonder reden. Allemaal door Ray. Hij bepaalt alles voor haar. Dus ook met wie ze wel en niet mag praten. Het ergste ook is dat die jongen haar in haar hoofd stempelt dat ik jaloers op haar ben. En dat schreeuwt ze ook voor me.

Die jongen heeft haar een paar maanden geleden ongeluk gegeven. Hij kwam een tijdje niet meer in huis, maar nu komt hij weer kletsen. Ik wil hem eigenlijk wegjagen want hij verpest de sfeer hier in huis en mijn relatie met mijn zusje. Ik wil graag weten wat ik nu moet doen?

Ik kan die jongen lichamelijk niet aan straks rammelt hij mij ook nog. Door hem wraak ik vandaag op mijn zusje. Ik voel me helemaal niet prettig in huis. Ondertussen heb ik ook een baby gekregen, dit alles is echt teveel voor me geworden. Maar toch is en blijft ze mijn zusje. Ik wilde zo graag dat ik ook belangrijk voor haar was. Wat moet ik doen? Ik heb zo een verdriet hiervan.
Groetjes, Jolanda

Door te klikken op de knoppen hieronder kunt u dit artikel makkelijk delen met uw vrienden op Facebook en/of via Whatsapp!