Redactie: Fundraising voor de zieke Bintang Dermowidjojo

Jawa Vibes en het Comité ‘Help Bintang’ organiseren op vrijdag 22 juli 2016 een speciale Fundraisingsavond in Eventcenter Bredeweg te Moerkapelle.

De opbrengst van deze avond gaat naar de 33-jarige in Suriname woonachtige mevrouw Bintang Dermowidjojo. De moeder van twee kinderen heeft een kwaadaardig gezwel in haar gezicht en heeft dringend medische hulp nodig.


Tijdens de benefietavond zal er geld hiervoor worden ingezameld. De organisatoren, de artiesten, de muzikanten, de zaaleigenaar en de mensen die geld komen brengen (vrijwillige bijdrage) werken hand in hand die avond. “Het is weer gotong royong (vereende krachten) net als vroeger in het dorp. Moerkapelle wordt tijdelijk Desa Moerkapelle” aldus de initiatiefnemers Stanlee Supermin, Winston Soekimo en Reinier Kromopawiro.

Bekijk ook een uitzending over mevrouw Bintang op 1 voor 12:

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.