Redactie: Amerikaanse Danesha bevalt van 3 tweelingen binnen 26 maanden

Het is al heel bijzonder om één tweeling te krijgen, laat staan twee. Maar wat dacht je van drie tweelingen? Het overkwam de 20-jarige Danesha Couch, die drie tweelingen op een natuurlijke wijze kreeg. En dat allemaal binnen 26 maanden.

Bekijk hier het filmpje over de bijzonder familie:

‘Mensen beschouwen me als een freak van de natuur als ik ze mijn verhaal vertel’, zegt de moeder tegen Fox 4 News.

Afgelopen maand beviel Danesha van de tweeling Dalanie en Darla. Een jaar eerder werden Delilah en Davina geboren, en weer een jaar eerder werden er twee jongens, Danarius en Desmond, geboren.

Ondanks de blijdschap heeft Danesha een zware tijd achter de rug. De kleine Desmond overleed vlak na de geboorte doordat de tweeling veel te vroeg werd geboren. ‘Dat was een verdrietige tijd’, blikt de moeder terug.

Uit informatie van de BBC blijkt dat er een kans van één op de 88.000 is op het krijgen van drie niet-identieke tweelingen. Moeders die een tweeling krijgen, hebben meer kans om nog een tweeling te krijgen. En dat realiseert Danesha zich ook. De 20-jarige moeder is dan ook niet van plan om binnenkort weer moeder te worden. Zij wil in september eerst gaan trouwen met haar verloofde.

Een nieuwe zwangerschap sluit Danesha niet helemaal uit. ‘Ik houd ontzettend veel van baby’s’, vertelt de moeder. ‘Wie weet over tien tot vijftien jaar, als mijn andere kinderen oud genoeg zijn om te helpen.’

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.