Redactie: 36-jarige man uit Munder dwingt zijn vrouw om sex te hebben met zijn matties

Een 36- jarige man uit de wijk Munder in Paramaribo dwingt sinds vorig jaar december zijn drie jaar jongere echtgenote om seks te hebben met enkele kapitaalkrachtige borrelvrienden.

De vrouw die in eerste instantie weigerde mee te werken aan het oneerbaar voorstel, is uiteindelijk na lang aandringen en vele bedreigingen akkoord gegaan met het plan van haar huwelijkspartner om regelmatig voor geld het bed te delen met twee van zijn vrienden.
De dwingeland is volgens informatie van de vrouw ernstig verslaafd aan gokken en brengt zijn vrije tijd vaker door in het casino. Bovendien heeft hij grote schulden.
Vorige week heeft het slachtoffer echter hulp gezocht bij een bekende hulporganisatie nabij de Kwattaweg, omdat haar man nu ook dwingt dat ze het bed moet delen met een bejaarde rijke Chinese ondernemer.

(voorbeeld foto Google)

Om het slachtoffer en haar partner te begeleiden, is de hulp ingeroepen van de medische specialist Robert Roemer.
“Ik zal in een goed gesprek proberen uit te leggen aan de echtgenoot dat er hier sprake is van huiselijk geweld. Je kan je vrouw niet dwingen om seks te hebben met vrienden voor geld. Dit is naar mijn mening pure geestelijke mishandeling,” aldus de medicus tegenover GFC Nieuws.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.