Redactie: Het overlijden van Remon Wip zet verkeersbarometer op 35

De 49-jarige bromfietser Remon Wip is op maandag 30 mei betrokken geweest bij een aanrijding met een autobus. De bromfietser reed over de Kafiludistraat en verleende op de kruising van de Kafiludi- en de Johan Adolf Pengelstraat geen voorrang aan het recht doorgaand verkeer.

 

Hij werd aangereden door een autobus die over de Johan Adolf Pengelstraat kwam aanrijden. De bromfietser liep zwaar lichamelijk letsel op en was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Remon werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij op dinsdag 31 mei overleed. Remon was eerder niet meegerekend tot een verkeersdode. Met deze binnengekomen melding is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 35.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.