Anoniem: Zijn vrouw komt onze relatie verstoren

Update:

Zijn vrouw uit Suriname wilde onze relatie verstoren – en nu ben ik zwanger – Anoniem Nederland

Ik ben Angela, ik ben een buitenvrouw. Ik ben er niet trots op maar eigenlijk heeft Clide mij voor de gek gehouden. Ik was al zeker een jaar met hem toen ik er achterkwam dat hij een vrouw en kinderen in Suriname had. Ik ben nu drie jaar met hem en los van het feit dat hij een gezin heeft in Suriname gaat het heel erg goed tussen ons. Ik heb het geaccepteerd, iets wat ik nooit van mezelf zou verwachten.

[quads id=1]

Sandra is zijn getrouwde vrouw daarom noem ik mezelf buitenvrouw want ook al is hij bijna altijd met mij hier in Nederland, zijn familie en vrienden kennen Sandra als zijn vrouw. Ze weten wel van mij. Zelfs Sandra weet van mij, maar ze heeft mij in verschillende apps laten weten dat ze haar man komt halen. Ze komt dus naar Nederland. Om te blijven. Clide is Nederlander en Sandra Surinaamse. In de eerste instantie zou hij naar Suriname verhuizen, naar Sandra. Maar hij heeft toch besloten om hier te blijven. Niet direct voor mij maar hij heeft hier zijn leven opgebouwd. Hij heeft een hele goede baan en zijn moeder is ook hier in Nederland. En natuurlijk is hij ook wel voor mij hier gebleven.

[quads id=1]

Clide houdt van me, hij houdt ook van Sandra maar meer omdat ze getrouwd zijn en omdat ze kinderen hebben. Daarom laat hij haar nu ook halen. Hij wil een betere scholing voor de kinderen. Een betere toekomst. Ze kennen elkaar al iets van 14 jaar. Het is altijd een afstandsrelatie geweest. Hij gaat wel iets van 2 keer per jaar naar Suriname en ze komt met de kinderen 1 keer per jaar naar hier. Hij verzorgt de kinderen ook, hij is een leuke papa. Als zijn gezin hier is woon ik in mijn eigen flat in Rotterdam. Maar ik ben meestal bij hem in Amstelveen. Is ook makkelijker voor mijn werk in Amsterdam.

Zijn vrouw en kinderen komen dus binnenkort bij hem hier in Nederland wonen. Dat gaat echt onze relatie verstoren. Hij zegt dat hij een huis voor ze gaat huren en dat hij dan bij ons allebei een beetje gaat blijven. Ik heb hem gezegd om te stoppen met de relatie maar hij wil absoluut niet stoppen met mij. Hij is zelfs een keertje zo boos geworden toen ik zei dat ik het uit wilde maken dat het een slaande ruzie is geworden. Dus. Al wil ik nu weg, ik denk niet dat Clide mij gaat laten gaan. Maar ik weet zeker dat hij zijn vrouw nu ook niet in de steek gaat laten. Niet voordat haar zaken geregeld zijn.

[quads id=1]

Yess, ik ben stom. Ik weet dat ik al heel lang geleden had moeten stoppen, maar nu zit ik er zo diep in. Hoe kan ik dit het beste oplossen? Een andere man wil ik niet. Maar ik wil ook een gezin opbouwen. Ik ben al 28 jaar. Ik wil Clide als mijn man. Om eerlijk te zijn wil ik het liefst dat zijn vrouw de scheiding aanvraagt zodra haar papieren geregeld zijn. En dat we samen schoon verder kunnen gaan. En ik denk dat Clide dat ook stiekem hoopt. Ik zie gewoon hoe graag hij met mij wil zijn.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Het kan zijn dat u de schrijver en of andere personen in dezelfde positie kunt helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.
[quads id=1]

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.