Redactie: 32-jarige Sabina D. kapt eigen moeder met hamer

politie Paramaribo

De 32-jarige Sabina D. is op dinsdag 5 juli aangehouden door de politie van regio Midden. Na een melding via de Centrale Meldkamer van een vechtpartij begaven de wetdienaren zich naar het adres voor onderzoek.

Op het opgegeven adres zijn aangetroffen een moeder en haar dochter. De moeder had een barstwond op het hoofd. Uit het ingestelde onderzoek is komen vast te staan dat de moeder met een hamer is geslagen door haar dochter Sabina.

Sabina heeft haar moeder mishandeld na een woordenwisseling. De vrouw kon niet aanzien dat haar kleindochter van acht jaar alleen een lange afstand, lopend moet afleggen om de school te bezoeken. Ze sprak haar dochter aan om voortaan het kind met de bus naar school te sturen.

De moeder is overgebracht naar Libi Makandra alwaar zij medisch behandeld is geworden. Sabina is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.