Opgelet! Politie Nederland deelt foto en naam ontsnapte kindermisbruiker – hij is weer opgesloten (video)

0
De voortvluchtige tbs’er Harry van E. is opgepakt in Rilland. Dit heeft het Openbaar Ministerie bevestigd. De ontsnapte pedoseksueel werd gevonden na een tip dat de man gezien was op een camping.
De politie heeft een foto verspreid van de gisteren ontsnapte pedo Johannes ‘Harry’ van Eijk (42). De in 2013 voor kindermisbruik veroordeelde man ontsnapte gisteren uit de Nijmeegse Pompekliniek tijdens een begeleid fietsverlof. Van Eijk nam in het buitengebied van Malden plots een afslag en verdween. Opsporing ligt nu in handen van politie, zegt een woordvoerder van de Pompekliniek. Bron AD

Opgelet! Een best wel verontrustend bericht uit Nederland. Een man die voor kindermisbruik is veroordeeld is ontsnapt tijdens zijn verlof. Deel het bericht zodat de mensen in de buurt op de hoogte zijn!

Ze hebben hem nog niet gevonden. Even opletten dus. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wil je weten hoe het er aan toe gaat in zo een TBS kliniek? Bekijk dan de indrukwekkende video. Het gebeurt wel vaker dat TBS’ers niet terugkomen van verlof. Misschien moeten ze gewoon helemaal geen verlof meer krijgen? Of moet iedereen een eerlijke kans krijgen?

kindermisbruiker uit Nederland

De Stentor Nederland schreef het volgende: Voor kindermisbruik veroordeelde tbs’er uit kliniek ontsnapt tijdens begeleid verlof
Een tbs’er uit de Nijmeegse Pompekliniek is gistermiddag ontsnapt tijdens een begeleid verlof. De man nam tijdens een begeleid fietsverlof in het buitengebied van Malden plots een afslag en verdween. Opsporing ligt nu in handen van politie, zegt een woordvoerder van de Pompekliniek.

Hij nam een afslag en verdween

De kliniek is met een speciaal team op zoek naar de man. Hij is nog niet gevonden. Het gaat om een Barneveldse kindermisbruiker die in 2013 is veroordeeld. De man kreeg tbs met dwangverpleging. De Pompekliniek zegt over de identiteit van de man geen mededelingen te kunnen doen.

Incidenten

In een persverklaring zegt de kliniek er ‘alles aan te doen om incidenten te voorkomen, maar deze zijn niet volledig uit te sluiten. Daarbij geeft de Pompestichting aan dat het verloftraject zeer zorgvuldig wordt opgebouwd, met op individueel niveau accordering door het landelijk Adviescollege Verloftoetsing TBS.

Verlof

Verlof heeft een belangrijke rol in het veilig terugkeren naar de samenleving.​’

Wil je weten hoe het er aan toe gaat in zo een TBS kliniek in Nederland. Bekijk hier dan de indrukwekkende video:

Lees meer hierover bij de bron:

https://www.destentor.nl/binnenland/voor-kindermisbruik-veroordeelde-tbs-er-uit-kliniek-ontsnapt-tijdens-begeleid-verlof~a21cb4fe/?utm_source=browser_push&utm_medium=push&utm_campaign=stdc_st

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Deel dit bericht:

Comments

comments

Comments are closed.