Vrouwen beroven en verwonden taxi chauffeur in Paramaribo – politie Suriname

0
Wauw, wat een naar bericht. Een taxichauffeur is overmeester door twee gewapende vrouwelijke klanten in Paramaribo
Hij raakte gewond. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

Vrouwen beroven taxi chauffeur. Twee vrouwelijke criminelen hebben een taxi chauffeur op zaterdagmiddag 31 augustus beroofd aan de Kamponglaan te Paramaribo.

Politie Paramaribo

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de vrouwen een taxi bestelden om hun te vervoeren naar een adres in de Kamponglaan in Paramaribo. In de Kamponglaan aangekomen trokken de vrouwen respectievelijk een mes een vuist vuurwapen tevoorschijn waarmee zij de taxi chauffeur bedreigden.

Crimineel met mes

De met het mes gewapende crimineel bracht de chauffeur vervolgens een snijverwonding toe aan een van zijn handen.

Geld en telefoon meegenomen

Onder bedreiging hebben deze criminelen een geldbedrag in Surinaamse dollar en de zaktelefoon van de chauffeur weggenomen. Na hun daad stapten de vrouwen uit de auto renden weg in de richting van de Hardwarweg in Paramaribo.

Zij worden opgespoord door de politie.

Bron:

Vrouwen beroven taxi chauffeur

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Deel dit bericht:

Comments

comments

Comments are closed.