Man dood aangetroffen aan de Waterkant te Paramaribo ~ Suriname

0

Paramaribo – Wachter Kustwacht dood aangetroffen. De politie van Paramaribo Centrum kreeg vrijdag een melding van een lijk bij de SMS-pier aan de Waterkant.

Waterkant Paramaribo

Ter plaatse aangekomen werd het ontzielde lichaam van de wachter aangetroffen op een schip. Volgens de politie zijn er geen tekenen van misdrijf aangetroffen op het lijk. Een arts heeft de dood vastgesteld. Naar zijn bevindingen is er in dit geval sprake van een natuurlijke dood.

Natuurlijke dood

Het stoffelijk overschot is afgestaan aan de nabestaanden.
Geschreven door Saskia Bandhan

Bron DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.

Comments

comments

Comments are closed.